Wie is Toon?

 

Toon regelt echt lekkere koffie, vers gezet met de bonen van Toon Koffieboon. Hij houdt van een ouderwets goed bakkie, maar niet elke boon past bij Toon. Alleen de beste bonen vind je bij Toon Koffieboon. En voor elk type koffiedrinker is er een heerlijke koffieboon, boon of gemalen, speciaal voor jouw koffiezetapparaat.

 

 

Het ontstaan van Toon Koffieboon

 

Na op vakantie te hebben genoten van heerlijke koffie viel de smakeloze bak thuis behoorlijk tegen. Daar moet verandering in komen! Het idee voor Toon ontstaat haast automatisch. Maar dan de naam nog. Een oude familiegrap blijkt een gouden idee. Wie koffie moet zetten is de Toon, nu is het met de bonen van Toon Koffieboon geen schande om deze geuzennaam te dragen! Toon Koffieboon is geboren.

 

Wat doet Toon?

 

Toon Koffieboon levert verse koffiebonen en malingen voor allerlei soorten koffiezetapparaten. Van espressomachine tot filterapparaat, je kan voor de meest gangbare en minder gangbare malingen bij Toon terecht. Toon werkt niet met grote voorraden. De koffiebonen worden vers gebrand voor jouw bestelling zodat je de meest verse en heerlijke koffie zelf kan zetten. Toon heeft Direct Trade koffiebonen, voor de koffie die via Direct Trade wordt verkocht staat dit aangegeven bij de productomschrijving.

 

 

Toon verkoopt ook handige koffie-accessoires. Denk aan slow koffie benodigdheden en  koffie filters.

 

Waar zit Toon?

 

Toon levert door heel Nederland aan particulieren en bedrijven. Ons kantoor is gevestigd in Driebergen. Meer contactinformatie is te vinden op onze contactpagina.